Mijn winkelwagen 0

 


Wira-bij-Latexkleding

Er is maar één Meesteres in Groningen en zij bestiert in Groningen-stad haar eigen studio: Meesteres Wira. We laten via Klapjes een van haar gasten aan het woord:

Hey Klapjes, iemand uit onze vriendengroep ging trouwen. Wij komen uit Leeuwarden, Dokkum, Assen en nog wat kleinere plaatsen uit het noorden, dus werd het Groningen om eens flink uit ons dak te gaan voor de vrijgezellenavond.

Ik herinnerde mij een Meesteres uit Groningen: Meesteres Wira. Hoewel ons maatje volgens ons weinig van Femdom moest hebben, regelden wij voor diezelfde avond een prostaatmassage door de mooie Meesteres. We lieten ‘m achter in haar studio voor twee uur en zetten zelf de Grunninger binnenstad op stelten. Na die twee uur kwamen wij terug, en de aanstaande bruidegom was ook net klaar. Maar wat we zagen toen we in de gang stonden verbaasde ons enorm. Op handen en knieën kroop hij achterwaarts en kuste tegelijkertijd de Meesteres haar kniehoge laarzen met naaldhakken en bleef haar bedanken. Wat zij allemaal met hem heeft uitgespookt, weet ik niet, maar een week later was de bruiloft en die had voor de kenners wat onmiskenbare Femdomtintjes. Zelf wil onze vriend er weinig over kwijt, behalve dat hij en zijn kersverse Vrouw ons erg dankbaar zijn dat we hem naar Meesteres Wira hebben gestuurd (!!!.) Volgens mij vinden jullie dat wel leuk om te horen nietwaar?

We kunnen er lang en breed over praten, maar met deze ervaring is eigenlijk alles wel zo’n beetje gezegd: heftig, lief, Dominant, van alle markten thuis en met aandacht en respect voor je relatie.

 

 

De wishlist van Meesteres Wira

                   
 

   

       
   Latex catsuit met rijgsluiting      Latex catsuit met capuchon      Elegante latex body    
                   
               
   Body van latex met vetersluiting      Latex beenbeschermers          
                   
                   
Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier