Mijn winkelwagen 0

Meesteres Lisa is een van de boegbeelden van Klapjes.nl, Dominante Vrouwen Blog. Je gelooft bijna niet dat een Vrouw met zo’n bedrieglijk lieve stem zo hard en zo sadistisch kan zijn. Dat wordt nog eens onderstreept door haar uiterlijke verschijning. Door haar klassieke uitstraling en haar talenbeheersing verwacht je eerder dat deze topMeesteres in de diplomatieke dienst werkt... Laten we het erop houden dat Meesteres Lisa net zo gemakkelijk politici en topambtenaren en -bestuurders op de pijnbank legt, als dat ze havenarbeiders martelt en laat weten wat ze eigenlijk zijn.

Deze 24/7 lifestyle Meesteres volgt haar hart door ervaren én beginnende slaven, masochisten en andersoortige onderdanigen naar hun eigen grenzen te leiden en, wanneer nodig, deze op te rekken. Dát is de kick waar zij al bijna tien jaar gehoor aan geeft.

“Ze heeft mij verder gebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.”

Bevrediging na een sessie met Meesteres Lisa krijgt een andere en niet eerder ervaren dimensie. Lees vanaf hier meer over haar.

Meesteres Lisa, een Prodomme, een Dominatrix, een Meesteres van deze tijd, met: volledige toewijding aan iedere: slaaf, masochist of ‘gewone’ subman, maar wel precies binnen de kaders die zij voor die persoon afbakent. Maatwerk dus; precies wat jij nodig hebt, en… precies wat zij nodig heeft; jouw volledige overgave.

Hier wat ze nog meer nodig heeft, haar wensenlijstje met materiële zaken. Geven verplicht jou en de toplady van Klapjes.nl/Klapjes.be tot niets. Wel ben je er zeker van dat ze jou opmerkt in de dagelijkse stroom van mailtjes en berichtjes van heren die haar aandacht willen.

De wishlist van Meesteres Lisa

 

                   
  Latex body tweekleurig    Vingerloze latex handschoen - kleur rood    Zwarte latex handschoenen          
                     
                     
   Latex bondage beha    Latex handschoen met D-ringen   BH van latex           
                     
                     
  Fabelachtige latex jurk    Latex trechter   Latex jurkje met gevormde cups           
                     
                     
  Latex bedlaken 160 x 200 cm    Latex bedlaken 100 x 200 cm              

 

 

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier