Mijn winkelwagen 0

De standaard verzendkosten bij thuisbezorgen zijn € 6,95 voor in Nederland en € 12,95 voor overige Europese landen bij een orderbedrag onder de € 75,00. Bij besteding van meer dan € 75.- geen bezorgkosten. Afleveringen buiten de Europese landen zijn de verzendkosten € 25,- ongeacht het orderbedrag.

De standaard verzendkosten bij afhalen bij een Kialapunt zijn € 3,95 in Nederland, € 7,50 in België en Luxemburg, € 10,- voor Frankrijk en € 14,- voor Spanje. Bij besteding van meer dan € 75.- geen bezorgkosten.

We trachten de artikelen zo snel mogelijk te leveren. Soms kan het wegens drukte, iets langer duren dan aangegeven. Houdt u er rekening mee dat de zaterdag en zondag geen werkdag is. De levertijd wordt aangegeven bij het product.

Bezorgen
Alle items worden vanuit Nederland verstuurd en wordt geleverd door PostNL. U ontvangt, een dag voor levering, van ons een barcode waarmee u het pakket kunt volgen en wanneer ze bij u langskomen met uw pakket. Uiteraard leveren wij uw bestelde latex kleding zeer discreet af.

Ophalen bij een Kiala-punt
U kunt ook uw bestelling bij een door u opgegeven Kiala punt laten bezorgen. Geef dit bij de bestelling aan en wij zullen het pakket bezorgen bij het door u gewenste Kiala punt. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. Levering van bestellingen bij Kiala afhaalpunten vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling op het door jou gekozen Kialapunt is aangekomen.

Zoek vooraf het dichtstbijzijnde Kiala-afhaalpunt door je postcode in te voeren.

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier