Mijn winkelwagen 0

De standaard verzendkosten bij thuisbezorgen zijn € 6,95 voor in Nederland en € 12,95 voor overige Europese landen bij een orderbedrag onder de € 75,00. Bij besteding van meer dan € 75.- geen bezorgkosten. Afleveringen buiten de Europese landen zijn de verzendkosten € 25,- ongeacht het orderbedrag.

De standaard verzendkosten bij afhalen bij een Kialapunt zijn € 3,95 in Nederland, € 7,50 in België en Luxemburg, € 10,- voor Frankrijk en € 14,- voor Spanje. Bij besteding van meer dan € 75.- geen bezorgkosten.

We trachten de artikelen zo snel mogelijk te leveren. Soms kan het wegens drukte, iets langer duren dan aangegeven. Houdt u er rekening mee dat de zaterdag en zondag geen werkdag is. De levertijd wordt aangegeven bij het product.

Bezorgen
Alle items worden vanuit Nederland verstuurd en wordt geleverd door PostNL. U ontvangt, een dag voor levering, van ons een barcode waarmee u het pakket kunt volgen en wanneer ze bij u langskomen met uw pakket. Uiteraard leveren wij uw bestelde latex kleding zeer discreet af.

Ophalen bij een Kiala-punt
U kunt ook uw bestelling bij een door u opgegeven Kiala punt laten bezorgen. Geef dit bij de bestelling aan en wij zullen het pakket bezorgen bij het door u gewenste Kiala punt. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. Levering van bestellingen bij Kiala afhaalpunten vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling op het door jou gekozen Kialapunt is aangekomen.

Zoek vooraf het dichtstbijzijnde Kiala-afhaalpunt door je postcode in te voeren.

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur