Mijn winkelwagen 0

Meesteres Natalie


Een prachtige, ervaren en veelzijdige Vlaamse hetero Meesteres van 33 jaar, maak kennis met Meesteres Natalie. Wat zij over zichzelf zegt…

Ik hou van kinky en mijn vrouwelijk lichaam is vaak in lak, leder en rubber gehuld... Ik heb veel geduld met onervaren slaafjes en zal hen leiden in de wonderlijke ontdekkingsreis naar hun onderdanige en sm-gevoelens.

Ervaren slaafjes zullen mijn strengheid en dominantie onderdanig en zonder mededogen moeten ondergaan. Immers, de Meesteres weet wat het beste voor deze slaafjes is... Ik eis respect en hygiëne, ben begripvol maar ook streng en ben in vele BDSM facetten ervaren en ook fantasievol. Jouw wensen mag je me vertellen. Wat er met je gebeurt als ik besluit om je in mijn SM-ruimte te ontvangen, dat bepaal ik.

Ik ben een Meesteres uit passie en geniet zelf van de behandeling die ik mijn slaafjes laat ondergaan. Strikte vertrouwelijkheid en discretie is wat ik van je verwacht énnn… wat ik je bied.

Meesteres Natalie’s kleuren zijn zwart en rood en haar maten variëren per kledingstuk en lichaamsdeel. Vandaar dat je dat zelf aan haar mag vragen (!!). Mail naar: meesteresnatalie@hotmail.com o.v.v. “opvragen maat n.a.v. Uw Latexledingwishlist”

 

De wishlist van Meesteres Natalie

         
 
       
 Latex jurkje    Latex avondjurk met sleep      Vingerloze latex handschoenen        
                   
                   
 Latex jurkje met diagonale ritssluiting    Latex jurk met opstaande kraag      Lange latex jurk        
                   
                   
                   
Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier