Mijn winkelwagen 0

We willen u een aantal praktische tips geven om uw aangeschafte latex kleding goed te verzorgen. En zo te verzorgen dat uw kleding ook mooi blijft.

Aantrekken
Waardoor gaat latex snel kapot? Voornamelijk door scherpe voorwerpen of scherpe nagels! Dus voordat u uw latex kleding aantrekt sieraden, horloges, ringen, enz. afdoen en na het aantrekken van de latex kleding weer omdoen. Nagels zijn een probleem. Altijd je kleding met je vingertoppen aantrekken en niet met je nagels. Klinkt moeilijk, maar oefening baart kunst.

Vooral strakke latex kleding trekt u moeilijk over uw huid. Hiervoor zijn wel hulpmiddelen. De oudste manier is talkpoeder. Een beetje talkpoeder er in doen en dan schudden zodat de poeder zich verdeeld. Klik hier voor een bus talkpoeder. Een andere mogelijkheid zijn de vloeibare middelen, een spuitbus verkrijgbaar in onze shop. Spuit uw kleding in met beleid. Wees voorzichtig dat er niets op uw vloer, zelfs niet onder de douche of in bad komt. De vloer wordt zeer glad! Het is dus aan te raden om uw latex outfit op een grote handdoek op de vloer te leggen en dan in te spuiten.

Latex kleding weer uittrekken
Om na uw feest weer de latex kleding uit te trekken is niet gemakkelijk. Onze tip is: Trek het uit onder de douche. Water in uw outfit laten lopen en hierdoor is het makkelijker uit te trekken. Wel willen er wel op wijzen dat u met latex sokken of schoenen erg voorzichtig in de douche doet. Het wordt namelijk zo glad dat u zeer snel uitglijd.

Wassen en drogen
Latex kleding heeft net zoals andere kleding behoefte aan verzorging en regelmatig onderhoud. Het reinigen van latex is zeer belangrijk en eigenlijk zeer gemakkelijk. Maar u kunt ook veel dingen mis doen.

Bijna iedereen heeft om latex kleding te wassen zijn eigen tips, maar één ding hebben we allemaal gemeen: de reinigingsmiddel moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Het is bijzonder belangrijk dat er geen wasmiddel met parfum additieven worden gebruikt. Schoonmaakmiddelen met hydraterende ingrediënten moeten absoluut worden vermeden!

De eenvoudigste manier is een afwasmiddel. Maar dit mag geen parfum of huidverzorgende ingrediënten bevatten. Een andere manier is met een eenvoudige shampoo. De beste shampoo is die geschikt is voor kleine kinderen zonder additieven en dan afspoelen met lauw water.

Na het wassen van de latex moet de kleding gedroogd worden. De gewassen outfit moet losjes worden opgehangen zodat het water kan weglopen. Omdat latex niet waterdoorlatend is draai je nadat een kant droog is je outfit om zodat de andere kant ook goed kan drogen. Belangrijk is dat de rits ook helemaal droog is, ook tussen de tandjes van de ritssluiting. Alleen als het outfit volledig droog is, kan het ook worden opgeslagen!
Eventueel kunt u de binnenkant van de kleding licht met latex poeder op doen, om het vast plakken te voorkomen.

Bewaren en opslag
We willen allemaal dat onze kleding zo lang mogelijk goed blijft, Dit betekent dat u kleding goed moet worden opgeslagen. We hebben een paar tips samengesteld:
1. Latex kleding moet donker opgehangen worden.
2. Grote kledingstukken moeten op een hanger hangen.
3. Latex met verschillende kleuren moeten worden gescheiden.
4. Metalen delen op latex outfits moeten worden afgedekt.

Wij willen u heel veel plezier wensen met uw latex kleding!

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier