Mijn winkelwagen 0

Comfortabeler en het makkelijker aantrekken van uw kleding zijn zo maar twee voordelen van gechloreerd latex. En het is in vergelijking met niet behandeld latex fantastisch om aan te trekken. U hebt er niet eens meer de dressing aid voor nodig!

Het chloren van latex is een unieke behandeling van uw latex kledingstuk wat resulteert dat het oppervlak van de latex gladgestreken wordt en hierdoor zijn plakkerigheid verliest. Door deze behandeling wordt het veel makkelijker en meer comfortabeler om te dragen. Het aan- en uittrekken wordt hierdoor ook makkelijker en gaat veel sneller. Zonder problemen kunnen er nu meerdere lagen latex over elkaar gedragen worden. Na de behandeling is er ook maar weinig latexgeur aanwezig.

Ook na het dragen van uw latexkleding heeft gechloreerd latex voordelen. Het reinigen en het verzorgen van uw kleding is veel gemakkelijker. De latex droogt sneller na het wassen en er is geen noodzaak meer om talkpoeders of smeerolie toe te passen.

Op dit moment is het chloreren van latex alleen mogelijk bij de artikelen van het merk Latexa. Latexa kan haar kleding in negen verschillende kleuren leveren en in diverse maten. Al hun kleding kunnen we gechloreerd aanleveren. Voor de behandeling van het latex kledingstuk wordt een kleine meerprijs berekend. Variërend van € 10,= voor slips en BH's tot € 50,= voor catsuits. Door de behandeling is er ook een langere levertijd (3 weken extra). Uiteraard houden wij u van de levertijd op de hoogte.Bestelde gechloreerde items kunnen niet geannuleerd worden of retour gestuurd worden. Deze items worden speciaal voor u geproduceerd.

U wilt graag latexkleding aantrekken die comfortabeler zit dan de niet behandelde latex? Of bent u benieuwd naar gechloreerd latex? Laat uw kleding chloreren en ervaar u latex kleding op een andere wijze.

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier