Mijn winkelwagen 0

Betaal mogelijkheden

Welke betaalmethode kan ik gebruiken om mijn aankoop te doen?

Wij, latex kleding, bieden u de volgende betaalmethoden:
iDEAL, is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken.
Bancontact/Mister Cash, is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen.<br>
GIROPAY, voor betaling vanuit Duitsland.
Direct e-Banking, voor betaling vanuit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Italië.
PayPal, voor betalingen met creditcard (zie paypal.com voor informatie over PayPal-betalingen)
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Latexkleding.org het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://www.latexkleding.org/ achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leveringskosten. Is uw bestelbedrag boven de € 75,00 dan worden er GEEN leveringskosten aan u doorberekend.

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier