Mijn winkelwagen 0

 


Retourneren of ruilen van uw bestelling
Indien u niet tevreden bent met een artikel, dan kunt u het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Stuur het artikel binnen die termijn naar ons terug.

Wij van latex kleding garanderen dat u voor alle geretourneerde artikelen uw geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dus niet zijn beschadigd, ingespoten, gewassen of gedragen en met alle labels er nog aan en in ongeschonden en verkoopbare conditie. Stuur altijd in overleg met onze klantenservice het product retour.

De gemaakte verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening.

Product beschadigd, of niet compleet?
Is het product beschadigd of niet compleet, neem dan, per email, zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na de ontvangst van uw bestelling) contact op met ons. Bij de aanvraag dienen foto’s van de betreffende schade meegestuurd te worden. In overleg met u regelt de klantenservice dat u, indien leverbaar, gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Het retourneren van een beschadigd artikel is gratis.

U neemt contact met ons op door onderstaande contactformulier in te vullen.

Contact formulier

  • *
    *
  • *
  • *


Latexkleding

Weteringkade 131
3826AV Amersfoort
Nederland

Email: info@latexkleding.org

Tel: 0031(6)45046067
KvK nr. 50928546

Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier