Mijn winkelwagen 0Meesteres Verena, dé klassieke Meesteres van NL en VL

Voor hardcore BDSM-slaven is de zeer ervaren Meesteres Verena dé Domina die je ervaren moet hebben. Deze klassieke Meesteres zwaait scepter en zweep over en in haar prachtige studio op de grens van stad en haven van Antwerpen. Dat lijkt ver, maar dat is niet eens anderhalf uur rijden vanuit Utrecht. Exclusief files of wisselstoringen uiteraard. Wat feedback uit de slavencommunity van Klapjes.nl

Een ware Bazin, de kapitein, een Meesteres die het liefst met zo min mogelijk woorden jou krijgt op de plekken waar zij wil. En als ze tegen je praat, maak niet uit wat – rustig, maar o zo dwingend – dan weet je dat je het goed hebt gedaan. Je gaat door de hel, en weer terug, voor slechts haar goedkeuring. Ja, ik onderwerp me aan Haar en ik ben ‘thuis’ als zij trots op mij is. - m.

Meesteres Verena doet graag mee aan onze wishlist-samenwerking met Klapjes.
“Vanzelfsprekend vind ik het fijn om cadeautjes te ontvangen, maar voor mij is dat slechts een eerste stap in het contact met een voor mij onbekende sub. De wijze waarop je het geeft, zegt mij meer. Presentjes die zomaar achter de deur worden gegooid, werp ik net zo lief weer terug. Ik wil je leren kennen; je zwakheden, de plekken van jouw overgave, jouw karakter. Pas dan kunnen we iets opbouwen waar jij én ik wat aan heb. Overgave is niet iets wat je zomaar doet, overgave is ook niet iets wat ik zonder meer aanneem. Jij-bent-van-mij, maar wees mij wel waard.”

Mrs. Verena

De wishlist van Meesteres Verena

             
Latex mini jurk met gespsluiting   Militair latex catsuit   Latex uniform stijl jurkje          
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   


Peiling Community

Wat is jouw favoriete latex kleur

LatexKleding.org
Voor deze site moet je 18 jaar en ouder zijn
Ik ben ouder dan 18 jaar >> Sluit venster

Ik ben nog geen 18 jaar klik hier